eleven-logo-hires1

Искате да направите свой стартър – 3 декември Eleven ще е на ваше разположение

КАКВО: Обучение „Как се финансира стартъп“
КОГА:
 03.12.2015г. /четвъртък/
КЪДЕ: зала „Тържествена“
ЧАС: 16:00ч.

На 3 декември 2015г. /четвъртък/ участие в Младежки икономически форум 2015 ще вземат Eleven – единият от двата най-големи фонда за стартиращ бизнес в България.

В рамките на тяхното обучение, участниците ще имат възможност да се срещнат с множество предприемачи, успели да реализират своите бизнес идеи именно с помощта на двата фонда. Те ще споделят своя опит  и ще разкажат как се стартира бизнес с наличието на добра идея, без наличието на голям финансов ресурс. Ще издадат тайни „от кухнята“ на стартиращите в света на бизнеса и нагледно от първо лице ще демонстрират как това се случва с подкрепата на двата фонда.

Представители на Еleven ще запознаят детайлно бъдещите акселератори  с процедурата по кандидатстване и отделните етапи, през които трябва да премине един успешен кандидат. Ще разкрият подробности около цялостния процес и ще обобщят най-често срещаните трудности по пътя на финансиране чрез техните фондове.

Нещо повече, участниците в МИФ 2015 ще имат възможността да  участват в дискусия с екипита на Eleven и да задават всички въпроси, които ги интересуват директно към представителите на двата фонда.

С какво се занимава Eleven?

Офисът на Eleven в София.

Eleven помага за трансформирането на млади екипи и идеи в успешни комапнии – за достигането на инерцията, необходима им за да преодолеят ограниченията на гравитация по пътя си към глобални успехи (от което е вдъхновено и името на компанията). Финансираме идеи с потенциал за развитие, предоставяйки инвестиция от до 200 хиляди евро в рамките на няколко кръга, започвайки с 25 до 50 хил. евро.


КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЯТА:
22 ноември 2015г. /неделя/, 23:59 часа

Повече информация за МЛАДЕЖКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ 2015 можете да откриете на www.mif-unwe.org, както и на фейсбук страницата на събитието – www.facebook.com/miforum