ABLE

ABLE ще ви помогне да намерите правилния начин за стартиране на бизнес на 3 декември!

КАКВО: Обучение за правилен начин за стартиране на бизнес
КОГА: 03.12.2015 (четвъртък)
КЪДЕ: зала „Тържествена“, УНСС
ЧАС: 10.30ч.

ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи) е активна общност от успешни млади хора, които допринасят за развитието на средата около себе си независимо къде се намират. Неслучайно и обучаващите са точно такива! Единият от обучителите, които участнциите на МИФ 2015, ще срещнат, е Тодор Саракчиев е активен член на ABLE, предприемач и бизнес консултант на стартиращи компании. Той е докторант на тема „Моделиране на факторите на личностно ниво, предпоставки за изява на предприемчивост“ към катедра Софтуерни Технологии на Факултета по математика и информатика на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, завършил е магистратура по Технологично предприемачество и иновации в информационните технологии, втора магистратура по ИТ Право в Стокхолмския университет, Швеция и бакалавър по Компютърни науки. През 2012 година е участник в пет седмичната Лятна предприемаческа програма (Summer Entrepreneurship Program) в Ню Йорк, Babson University (Boston, MA) и Florida International University (Miami, FL). Тодор е човекът, който ще даде светлина в концепцията на предприемаческото мислене на обучаващите. Неслучайно по време на обучението ще бъде отделено време за съвети и насоки как се формира предприемаческо мислене. Натрупаните нови знания и гледни точки ще се има възможност да за отделяне на време в рамките на 30 мин за практически примери.
Другият обучител, който ще бъде на разположение на участниците, е Недялко Недялков, който притежава богат опит от участия в различни НПО-та, работил е в различни компании, освен това е развивал и собствен бизнес. До този момент момента е развил друг стартъп с партньори. Участва в ABLE – Асоциация на българските лидери и предприемачи и е живял 2 месеца в Сан Франциско по програма на Plug and Play Акселератор (Акселератора на Dropbox и Paypal). Той ще даде на аудиторията практически примери и съвети, как да се започне развиването на собствен бизнес.
Сесията ще приключи с анализ на случилото се и съвместно търсене на отговорите на всички възникнали въпроси. Участниците в уроците по бизнес, трябва да имат профил на активни хора с визия за бъдещето си.
Без ограничение за образование и възраст.
Брой участници – 50
Час на обучението – 10:30 на 03.12.2015г.

Формулярът за регистрация в обученията на МИФ 2015 ще бъде отворен до 22 ноември 2015, след което всички одобрени ще получат имейл с потвърждение!


Повече информация за Младежки икономически форум можете да откриете на www.mif-unwe.org, както и на фейсбук страницата на събитието – www.facebook.com/miforum.

По публикацията работи Десислава Димитрова